0

ΤΗΛ: 30 211 1987 500 (Δ-Π 10:00 - 18:00)

 • Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€!
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Σας ευχαριστούμε για την πρόσβαση www.zappatos.gr από Boutique Mall και το διαχειρίζεται η Boutique Mall . Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και θέλετε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Για να μάθετε περισσότερα διαβάστε την παρακάτω πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

  Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί τον τρόπο συλλογής, χρήσης και (υπό ορισμένες προϋποθέσεις) αποκαλύπτουν) τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί, επίσης, τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την παροχή πληροφοριών στο πρόσωπο. Τέλος, η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί τις επιλογές σας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και προσωπικές αποκάλυψη. Με την επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.zappatos.gr απευθείας ή μέσω άλλης ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική.

  Αυτή η πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής ισχύει και για την περιοχή. Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει απαραιτήτως για οποιαδήποτε συλλογή των προσωπικών πληροφοριών εκτός σύνδεσης. Boutique Mall δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές περιεχομένου ή της ιδιωτικής ζωής σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα δεν διοικείται από Boutique Mall στην ηγετική συνδέσεις από αυτές τις ιστοσελίδες.

  ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

  1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗ

  Boutique Mall συλλέγει πληροφορίες από εσάς με διάφορους τρόπους διαφορετικούς μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ένας στόχος για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών είναι να παρέχει αποτελεσματική, ουσιαστική και εξατομικευμένη. Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους ανθρώπους σας να:

  Α. Ενημέρωση της ιστοσελίδας και να διευκολύνει την πλοήγηση και πρόσβαση σε πληροφορίες?

  β. Αυτό σας βοηθά να βρείτε πιο γρήγορα τις πληροφορίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες απαιτείτα.

  Γ. Βοηθήστε Boutique Mall σε απευθείας σύνδεση κατάστημα για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που σας αφορούν περισσότερο.?

  δ. θα προειδοποιούν για νέες πληροφορίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

  Εγγραφή και παραγγείλετε. Πριν από τη χρήση ορισμένων λειτουργιών του ηλεκτρονικού καταστήματος Boutique Mall ή οποιοδήποτε σκοπό, πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα εγγραφής. Κατά την εγγραφή, θα σας ζητηθεί να δώσετε ορισμένες πληροφορίες προσωπικό χαρακτήρα, όπως το όνομα, τη διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, τον αριθμό τηλεφώνου, e-mail, αριθμό ταυτότητας, αριθμό δελτίου. Αυτά τα είδη των προσωπικών πληροφοριών που χρησιμοποιούνται για σκοπούς χρέωσης, για να εκπληρώσει τις παραγγελίες σας online, να επικοινωνούν και για εσωτερικούς σκοπούς μάρκετινγκ (π.χ.. Ενημερωτικό δελτίο). Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά την επεξεργασία χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Διευθύνσεις E-mail. Περισσότερες τοποθεσίες της ιστοσελίδας www.zappatos.gr σας επιτρέπουν να εισάγετε το e-mail σας για διάφορους λόγους: όταν υπάρχει ανταγωνισμός, ενημερωτικό δελτίο, σας ζητάμε να προσθέσετε ένα νέο εμπορικό σήμα, νέα προϊόντα , νέο στυλ. Η συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς είναι απολύτως εθελοντική, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να μετοχής sis αποκάλυψε νέες πληροφορίες.Boutique Mall διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύετε στο όνομα του δικτυακού τόπου και νικητές πόλεις.

  Διευθύνσεις E-mail. Για περισσότερες ιστοσελίδες, διακομιστές αναγνωρίζει αυτόματα στο Internet URL από την οποία είχατε πρόσβαση. Μπορούμε επίσης να κάνουμε μια βάση δεδομένων με διευθύνσεις IP που έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα Boutique Mall, τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, την ημερομηνία και την ώρα. Η διεύθυνση IP μπορεί να αναφέρει τη θέση του υπολογιστή σας στο Internet.

  Ηλικία. Boutique Mall σέβεται τα παιδιά οροπέδια της ιδιωτικής ζωής. Ασυναίσθητα και εμείς θα συλλέγουμε προσωπικές μας πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών. Τμήμα Όρους και τις Προϋποθέσεις, δηλώνετε και εγγυάστε ότι είστε άνω των 18 ετών ή να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα υπό την επίβλεψη του γονέα ή φροντιστή. Εάν είστε ηλικίας κάτω των 13 ετών, παρακαλούμε να μην υποβάλει καμία πληροφορία που μας προσωπικό χαρακτήρα και να ζητήσει από έναν γονέα ή κηδεμόνα για να βοηθήσει.

  Κριτικές προϊόντων. www.zappatos.gr επιτρέπουν τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε τις απόψεις, γνώμες, κριτικές για το προϊόν. Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο, θα πρέπει να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο λογαριασμό. Επίσης, οποιαδήποτε άλλα προσωπικά στοιχεία που παρουσιάζονται στο σχόλιο θα πρέπει να διαβάσει ή να χρησιμοποιηθούν από άλλους επισκέπτες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Boutique Mall. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν προσωπικές πληροφορίες που θέλετε να δημοσιεύσετε στο πλαίσιο της γνώμη σας .. Boutique Mall πιστεύει ότι μπορείτε να δημοσιεύσετε πάντα ένα σχόλιο χωρίς να αποκαλύψει ένα χρήσιμο προσωπικές πληροφορίες.

  2. ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

  Εσωτερική χρήση. Boutique Mall χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να δώσει την εξυπηρέτηση των πελατών. Εμείς εσωτερικά χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο και την εμφάνιση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (συμπεριλαμβανομένων εμπορία των προϊόντων και των προϊόντων μας για εσάς) και να καθορίσει γενικές πληροφορίες αγορά για τους επισκέπτες Boutique Mall.

  Επικοινωνήστε μαζί σου. Boutique Mall θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για επικοινωνία πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα, παραγγελίες, παραδόσεις. Επίσης, Boutique Mall θα στείλει ένα email επιβεβαίωσης κατά την εγγραφή σας www.zappatos.gr . Boutique Mall θα διαγραφείτε πάντα από μελλοντικές μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν μπορείτε ποτέ να εγκαταλείψουν τα μηνύματα που ανακοίνωσε την επιβεβαίωση, την επεξεργασία, την παράδοση των παραγγελιών σας

  Εξωτερική χρήση. Προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Boutique Mall δεν πουλάει, ενοικίαση δεν αποκαλύπτει με άλλο τρόπο τα προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία σε άλλα πρόσωπα ή νομικά πρόσωπο από την εξαίρεση:

  α. όπως και οι περισσότεροι λιανοπωλητές Διαδικτύου, μερικές φορές χρησιμοποιούν άλλα νομικά πρόσωπα για την εκτέλεση συγκεκριμένων λειτουργιών για λογαριασμό μας. Boutique Mall θα αποκαλύψει προσωπικές πληροφορίες, προκειμένου να βοηθήσει τους τρίτους για την εκτέλεση των υπηρεσιών. Για παράδειγμα, για να παρέχει τα επιθυμητά προϊόντα, Boutique Mall, θα πρέπει να μοιραστεί ορισμένες πληροφορίες, τα πρόσωπα όνομα, διεύθυνση, e-mail τηλεφώνου διεύθυνση. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική. Ως εκ τούτου αναμένουμε πάντα τις απόψεις σας σχετικά με τους προμηθευτές συνεργάζονται για υπηρεσίες μεταφορών.

  β. Boutique Mall δεν θα πωλήσει και / ή να νοικιάσετε ποτέ προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης σε άλλες εταιρείες ως μέρος του εμπορίου.

  γ. Boutique Mall μπορούν να μοιράζονται μη-προσωπικές πληροφορίες (όπως ο αριθμός των επισκεπτών ανά ημέρα, σε μια συγκεκριμένη σελίδα, ή την αξία ενός συγκεκριμένου παραγγελία σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία) με τρίτους, όπως η διαφήμιση εταίρους. Αυτές οι πληροφορίες δεν σας προσδιορίζουν προσωπικά, είτε απευθείας.

  ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

  Όπως θα περίμενετε, οι περισσότερες από τις πληροφορίες που συλλέγουμε επιτυγχάνεται μέσω www.zappatos.gr και αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για πληροφορίες που συλλέγονται απευθείας σύνδεση. Επίσης, Boutique Mall συλλέγει προσωπικές πληροφορίες και offline (που δεν καλύπτονται από την παρούσα πολιτική απορρήτου), το οποίο επίσης θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κρατήσει την ιδιωτική τους ζωή. Ένα καλό παράδειγμα είναι τηλεφωνικές κλήσεις μέσω του οποίου μπορείτε να ζητήσετε την παραγγελία. Όταν ο χρήστης θα ζητήσει από τον εν λόγω εργαζόμενο Boutique Mall θα ζητήσει προσωπικά στοιχεία αυστηρή παραγγελίας. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει όλες τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται εκτός σύνδεσης.