0

Μποτίνια με τακούνι

Τα μποτίνια με τακούνι είναι ένα αντικείμενο υποδημάτων που ποτέ δεν ξέρεις σίγουρα τι ρυθμίσεις στα παρασκήνια τελειοποιηθεί για να παραμένει πάντα πιο δημοφιλής με τις γυναίκες, από την άποψη των υποδημάτων. Τα ονόματά τους είναι ελαττωματικά από τη γαλλική λέξη "bottes", που σημαίνει μπότες. Στην αρχή, τα μποτίνια θεωρούνταν μπότες, γεγονός που εξηγεί γιατί τους προσφύγουμε, ειδικά το φθινόπωρο και την άνοιξη. Τα μποτίνια είναι τα παπούτσια που βάζουμε το χειμώνα και την εποχή που τους πετυχαίνουμε. Χωρίς τις προσδοκίες των εποχιακών κυρίων των ντουλαπών, τα μποτίνια αναλαμβάνουν το ρόλο της πρωτοπορίας και των περιθωρίων του παγετού. Ανακοινώνουν ότι η εποχή μπότες πλησιάζει και στη συνέχεια διακριτικά και κομψά μετατρέπονται σε μια ηχώ τους, όταν η παγωμένη εποχή σηματοδοτεί ότι έχει συμφωνηθεί με άλλα θερμικά καθεστώτα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι βοτίνες φαίνεται να έχουν μια βαθιά αποστολή, αλλά πληρώνουν για αυτό, το αναγνωρίζουμε, με μια αξιοζήλευτη αποφασιστικότητα.

Τα μποτίνια με τακούνι είναι πιθανώς τα πιο φοβισμένοι ανταγωνιστές για μικρές μπότινια με τακούνι, έτσι ώστε τα ορισμένα μοντέλα σχεδόν να συγχέονται μεταξύ τους. Τα μποτίνια με τακούνια είναι η έξοχη έκφραση της κομψότητας, ο τόπος όπου είναι αγαπημένος κάτοικος της μεγάλης οικογένειας χειμωνιάτικων υποδημάτων. Σίγουρα η ευελιξία τους οφείλει τη φήμη και την προνομιακή θέση στην κατηγορία των πιο περιζήτητων υποδημάτων. Τα μποτίνια με τακούνι μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε αμέτρητους συνδυασμούς ένδυσης. Σήμερα, δεν είναι δημοφιλής απο των κωδικών στυλ φόρεμα γραφείου, όπου δείχνει ως φυσικό αξεσουάρ με τζιν ή κλασικά παντελόνια και πλεκτά, αλλά και με απλά ή καμουφλάζ φορέματα ή μίνι φούστες που έχουν ένα εμπνευσμένο πουκάμισο πάνω ή με εκτύπωση, σώμα ή χαλαρή κοπή.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο peep-toe, σίγουρα ένα ειδικό μοντέλο μποτίνια με τακούνι, εξαιρετικά ευπρόσδεκτο, γιατί ταιριάζει πολύ καλά στο πόδι, τονίζει τον αστράγαλο και ταιριάζει καλά με παντελόνι και σχεδόν οποιοδήποτε συνδυασμό γραφείων, φούστα και πουκάμισο.

Επειδή έχουν ένα ελαφρώς στιβαρό vibe, τα τακούνια μπορούν να συνδυαστούν με εξαιρετικά θηλυκά κομμάτια, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή για εξειδικευμένες ενδυμασίες. Σε μια επέτειο, σε μια επαγγελματική συνάντηση, σε μια συνάντηση, τα μποτίνια με τακούνι απομακρύνουν κάθε δίλημμα και πληρώνουν καλά για όλα τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί. Επειδή ειδικά πάντα κάνουν μια καλή ομάδα με τις καιρικές προβλέψεις που κλίνει το υπόλοιπο για να εξισορροπήσει τα άκρα. Με τα μοντέλα αποκοπής, τα μποτίνια με τακούνι γενναιόδωρα, βοηθώντας τους να υποστηρίξουν τους φορέα, όταν η θερμότητα αποτυγχάνει σε εκπληκτικά χαμηλή θερμική, αλλά και όταν ο φλογερός παγετός ενθουσιάζεται από το τραγούδι της σειρήνας των ακτίνων. Τους βοηθάει με το άριστο υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, συνήθως οικολογική δέρμα ή δέρματινα, το ευρύ φάσμα των αποχρώσεων που είναι πάντα διαθέσιμα και την ποικιλία των αξεσουάρ που δέχονται πάντα με στυλ και ανεσή, είτε είναι κορδόνια ή πόρπες, συνδετήρες, φερμουάρ ή κρόσσια.

Τα μποτίνια με τακούνι είναι, από την άποψη των υποδημάτων, τα αναγκαία αιώνια ενδιάμεσα. Οποιαδήποτε στιγμή οποιαδήποτε γυναίκα θα χαρεί να τις κρύψει. Προσχολική και μετα-πτώση αξεσουάρ του χειμώνα, σποραδικά μερικές φορές μετατράπηκαν σε καλοκαιρινά ιντερλούδιο, τα τακούνια μπορούν να γράψουν ακόμα και σήμερα την πιο όμορφη συμφωνία κομψότητας για τα βήματά σας. Εδώ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.