0

Ποια παπούτσια φοριούνται το φθινόπωρο του 2017

21 Ιουλ 2017
από

Ο χειμώνας είναι κοντά, και η βροχή και το κρύο μπορεί να εμφανιστούν αναπάντεχα και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει επειγόντως να κάνετε μια λίστα με τα ζευγάρια παπούτσια που χρειαζέτε. Η ντουλάπα πρέπει να αναδιοργανωθέι στο τέλος της ζεστής εποχής για να δημιουργηθεί χώρος για φθινόπωρο. Πριν κοιτάξετε μέσα από τα πολλά μαγαζιά που θέλετε, πρέπει να γνωρίζετε τις τάσεις της εποχής του φθινοπώρου-χειμώνα 2017, ποια μοντέλα είναι στη μόδα και οποία ταιριάζουν στις ανάγκες μας. Έχουμε κάνει μια λίστα με τις κύριες τάσεις παπουτσιών, και στη συνέχεια μπορείτε να καθοδηγήσετε τον εαυτό σας στις επιλογές σας.

Παπούτσια με ορθοπεδική σόλα

Τα ορθοπεδικά παπούτσια, τα οποία συνδυάζουν την άνεση και την κομψότητα, είναι η προτίμηση των γυναικών. Διακρίνονται από τα συνηθισμένα παπούτσια, κρατώντας την σόλα του ποδιού στη βέλτιστη κατάσταση, υγιή για το πόδι και τη στήλη, αποτρέποντας έτσι ιατρικά προβλήματα ή βελτιώνοντας ακόμη και τα υπάρχοντα. Αυτό το φθινόπωρο είναι από τα πιο φορεμένα παπούτσια λόγω της ευελιξίας τους. Μπορούν να χωρέσουν σε ένα ευρύ φάσμα ενδυμάτων. Ενσωματώνεται τέλεια στο ύφος του γραφείου, boho chic, αστικών, casual, αλλά και κομψό.

Παπούτσια με χοντρό τακούνι

Τα παπούτσια με χοντρό τακούνι είναι το αναπόσπαστο αξεσουάρ της σύγχρονης γυναίκας. Αυτή τη σεζόν το τακούνι είναι προεξέχον, γεγονός που υποδηλώνει επιτυχία και φιλοδοξία για ασφάλεια και ισορροπία. Το βρίσκουμε σε διάφορα γεωμετρικά, κωνικά ή μπλοκ, στρογγυλεμένο ή κυλινδρικό, μικρό, μεσαίο ή υψηλό περίγραμμα, συνοδευόμενο από στρογγυλεμένο άκρο, αλλά το πιο μοντέρνο φέτος είναι η σχέση με το αιχμηρή μύτη. Η έκφραση της θηλυκότητας και της σφριγηλότητας, τα χονδρά τακούνια μπορούν να φορεθούν με επιτυχία σε υγρό και δροσερό καιρό στο γραφείο, απλό, έξυπνο, κομψό, για μέρα ή βράδυ.

Παπούτσια με μικρό τακούνι

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια ήταν πάντα τα αγαπημένα των γυναικών, αλλά δεν είναι η πιο άνετη επιλογή. Μια γυναίκα μπορεί επίσης να είναι κομψή σε ένα ζευγάρι με μικρό τακούνι που της προσφέρουν άνεση και αξιοπιστία εν κινήσει. Μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε γραφείο, casual ή περιστασιακά ρούχα. Βρίσκουμε διάφορους τύπους μικρών τακουνιών, όπως αντλία, γατάκι ή μπλοκ. Τα μικρά υποδήματα ωφελούν κάθε τύπο σιλουέτας. Τα κορίτσια με μικρότερο ύψος, είτε είναι εύσωμες είτε αδύναμες, μπορούν να προσφύγουν σε αυτά χωρίς περίπλοκο τρόπο. Για ψηλές ή πολύ ψηλές γυναίκες, τα παπούτσια με χαμηλό τακούνι είναι η κατάλληλη λύση για να μειωθεί η εμφάνιση του υπερβολικού ύψους. Επίσης, τα μικρά παπούτσια φτέρνας επωφελούνται από κάθε τύπο αστραγάλο, παχής ή λεπτός.

Παπούτσια με πλατφόρμα

Οι γυναίκες που είναι ενθουσιασμένες από τα τακούνια δεν χρειάζονται πλέον αυτό το φθινόπωρο να εγκαταλείψουν την εμμονή τους και εκείνες που εκτιμούν την υγεία των ποδιών τους δεν χρειάζεται να καταπνίξουν τη χαρά τους για να δείχνουν υψηλότερες και πιο εύκαμπτες. Σχεδιασμένα σε φυσικό δέρμα, σε δέρμα καστόρι ή λακαρισμένο δέρμα με οικολογικό τρόπο, τα παπούτσια με χαμηλή πλατφόρμα ή μεσαία ή διπλά ή ψυλή, μπορούν να φορεθούν ανά πάσα στιγμή, επειδή υπάρχουν παραλλαγές που μπορούν να προσαρμοστούν τόσο στις κρύες όσο και στις ζεστές μέρες. Μπορούν να φορεθούν όσο για ψώνια τόσο και στο γραφείο, να βγείτε έξω ή και σε ειδικές εκδηλώσεις. Τα παπούτσια με πλατφόρμα προσαρμόζονται τέλεια τόσο στη φθορά της ημέρας, όσο και στο πάρτι και στο γραφείο. Το μοντέλο αναρριχών, ένα μείγμα αστικών και αρσενικών, απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων της μόδας.

Παπούτσια Oxford

Τα γυναικεία παπούτσια Oxford, εμπνευσμένα από την αρσενική μόδα, είναι η ευκολότερη επιλογή για το φθινόπωρο. Τα βρίσκουμε σε χρώματα μαύρα, καφέ, μπλε ή nude αποχρώσεις, αλλά οι σχεδιαστές μας έχουν προετοιμάσει για δημιουργικές ερμηνείες που περιλαμβάνουν διχρωματικές ή πολύχρωμες παραλλαγές με σχέδια ή χωρίς. Τα παπούτσια Oxford αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο για τα ρούχα ρετρό, γραφείο, έξυπνες, casual, μποέμ ή κορίτσιστικα. Ίσως ο πιο δημοφιλής συνδιασμός είναι με τζιν και δερμάτινο μπουφάν, αλλά πάει εξίσου καλά με μία φούστα, μίνι φόρεμα με γεωμετρική φόρμα, μπλούζα με δαντέλα.

Παπούτσια Στιλέτο

Τα παπούτσια Stiletto θα παραμείνουν και αυτό το φθινόπωρο στη ντούλαπα οποιασδήποτε γυναίκας . Καταλαμβάνουν έναν προνομιούχο χώρο στο ντουλάπι υποδημάτων και περιμένουν τις κομψές περιστάσεις να φορεθούν με χάρη. Αναμφισβήτητα, το τακούνι καρφί είναι το κλειδί για την επιτυχία μιας γυναίκας. Η επίδραση εξύψωσης του ποδιού, συνώνυμη σε όλες τις εποχές με τη θηλυκότητα, την κομψότητα και τη φινέτσα, είναι το μήνυμα που το στέλνει ένα ζευγάρι Stilleto από το παντού. Εκτός από τις κομψές περιπτώσεις που απαιτούν να φορεθούν ένα ζευγάρι παπούτσια με καρφί τακούνι, το στιλέτο μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί σε κομψά φορέματα γραφείου ή περιστασιακά έξυπνα ρούχα μαζί με ένα ζευγάρι τζιν.

Αθλητικά παπούτσια

Τα πάνινα παπούτσια ή τα αθλητικά παπούτσια είναι από τα πιο άνετα και ευέλικτα υποδήματα στην γυναικεία ντουλάπα το φθινόπωρο. Τα αθλητικά υποδήματα δεν περιορίζονται πλέον σε αθλητικές δραστηριότητες αλλά έχουν ευρύ φάσμα χρήσεων. Μπορεί να συμπεριληφθεί σε κομψή ενδυμασία, όπου δίνει έναν χαλαρό αέρα και χαρά, σε casual ρούχα μαζί με τζιν, πουκάμισο, πουλόβερ, αλλά και στο γραφείο, όπου οι κανόνες δεν είναι πολύ αυστηροί.